Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:15
Nacional - Racing
arenasport2
Na programu od 22:45
Boston - Miami
arenasport3
Na programu od 00:00
Lazio - Atalanta
arenasport4
Na programu od 00:00
Salzburg - Maccabi Tel Aviv
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
19.05.2020. - 14:38

Čukarički vratio Rakonjca iz IMT-a: Potisan novi ugovor

MONDO/Pavle Knežević

Marko Rakonjac je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim.

Crnogorski napadač je sjajnim partijama na pozajmici u IMT-u još jednom skrenuo pažnju fudbalske javnosti, a na Banovom brdu su mu ponudili novi ugovor, koji je potpisan na obostrano zadovoljstvo.

 

"San mi je bio da potpišem novi ugovor sa Čukaričkim, da budem uz prvi tim. Na Banovom brdu sam već tri i po godine, sada sam produžio saradnju na još četiri. Prezadovoljan sam, na meni je da sada još bolje radim i da u narednoj sezoni izborim mesto u startnoj postavi", rekao mladi reprezentativac Crne Gore.

Pred početak tekuće sezone, Rakonjac je imao težak izbor, da ostane pri prvom timu Čukaričkog i da vreba šansu sa klupe, s obzirom da je Slobodan Tedić bio prvi špic, ili da ode na pozajmicu. Poslušao je savete ljudi iz Čukaričkog i odigrao godinu dana u IMT-u, sa kojim je izborio plasman u Prvu ligu Srbije.

"Iskreno, na početku nisam bio za opciju da idem na pozajmicu. Trebalo mi je malo vremena da 'namestim glavu', a potom sam počeo odlično da igram i postižem golove. Vrlo brzo je sve došlo na svoje mesto, a imao sam ogromnu podršku svih iz Čukaričkog. Posebno trenera Velje Kaplanovića, sa kojim sam bio u stalnom kontaktu, on me je najviše bodrio i ohrabrivao. Naravno, veliku zahvalnost dugujem i IMT-u, kojem želim sve najbolje u višem rangu", naveo jeMarko Rakonjac.

Zadovoljan je i sportski direktor Nenad Mirosavljević.

"Nastavili smo našu praksu da sa igračima iz omladinske potpisujemo ugorove, na njih najozibljnije računamo. Rakonjac je jedan u nizu takvih igrača, a za njega smatramo da će u budućnosti biti jedan od oslonaca ekipe, možda i startni špic u narednoj sezoni", istakao je Mirosavljević.

(FK Čukarički) 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci