Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:00
Houston - Washington
arenasport2
Na programu od 04:00
Istra - Rijeka
arenasport3
Na programu od 04:30
Rusija - Švedska
arenasport4
Na programu od 04:00
Mouscron - Anderlecht
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
01.12.2020. • 09:38

BRUKA SRPSKOG FUDBALA: Nije bilo minuta ćutanja za Maradonu!

MN Press, YouTube/Superliga screenshot
Na devet utakmica je ispoštovan protokol, ali na jednom nije - dovoljno da se obrukamo.

FIFA je zbog smrti Dijega Maradone propisala da svi mečevi proteklog vikenda počinju minutom ćutanja, pa smo takvu scenu videli i na srpskim terenima. Međutim, ne baš na svim - pošto je došlo do velikog propusta u Gornjem Milanovcu.

Uoči meča Metalca i Zlatibora (2:0) nije odata počast Maradoni minutom ćutanja, pa će zbog ovoga srpski fudbal ponovo biti na stubu srama.

"Sportski žurnal" piše da je propust bio nenameran, a krivicu snose ljudi iz Metalca koji nisu dali tekst o obaveštenju oficijelnom spikeru, dok posle takve greške nisu reagovali i glavni sudija Petar Piper i delegat Stanislav Karasi.

Meč je počeo uobičajeno, posle pozdrava igrača i bacanja novčića za određivanje strana, igrači su dobili znak da utakmica počne, iako je bilo obavezna minuta ćutanja za fudbalsku legendu.

Na meču u Gornjem Milanovcu je viđen i sjajan gol, verovatno najbolji ovog vikenda, ali će na kraju pažnju privući neverovatan previd zbog kog bi Metalac mogao da bude i kažnjen, najverovatnije novčano, dok ćemo videti šta će biti sa sudijom i delegatom.

Za to vreme u Španiji jedna fudbalerka odlučila je da sedne na travu u znak protesta zbog minuta ćutanja za Maradonu koga je opisala kao "silovatelja".

Pogledajte kako je došlo do neverovatnog propusta o Gornjem Milanovcu!

(MONDO/Sportski žurnal)

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci