Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Poljska - Mađarska
arenasport2
Na programu od 04:30
Borussia - Podravka
arenasport3
Na programu od 05:30
Santos
arenasport4
Na programu od 04:00
Wellington Phoenix - Newcastle Jets
arenasport5
Na programu od 05:00
Belongs To Us
Otvori pretragu
Boaći
Fudbal
13.01.2021. • 22:15

BOAĆI SE OPROSTIO OD ZVEZDE: Otišao sa lepom porukom

Boaći
MN Press
Napadač iz Gane se oprostio od srpskog prvaka

Iskusni napadač Ričmond Boaći po drugi put je napustio Crvenu zvezdu. Centarforu iz Gane je sa završetkom 2020. godine istekao ugovor sa srpskim šampionom, zbog čega se putem društvenih mreža oprostio od crveno-belih.

– Kakvo neverovatno putovanje sa jednim od najboljih klubova za koje sam igrao. Sad kad se selim iz prave porodice poput ove, ne mogu da odem u tišini, već hoću da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi – napisao je Boaći, pre nego što se zahvalio trenerima s kojima je sarađivao u Ljutice Bogdana.

– Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. Svoju priču ovde završio sam uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnika, trenera koji forsira i mlade i iskusne igrače, pokreće ih i motiviše da dostignu nivo na kom treba da budu. Pozdravljam i Dekija.

Na kraju je najbolji strani strelac u istoriji Zvezde napisao:
– Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju – stoji u oproštaju Ričmonda Boaćija.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci