Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Poljska - Mađarska
arenasport2
Na programu od 04:30
Borussia - Podravka
arenasport3
Na programu od 05:30
Santos
arenasport4
Na programu od 04:00
Wellington Phoenix - Newcastle Jets
arenasport5
Na programu od 05:00
Belongs To Us
Otvori pretragu
Spisak
Fudbal
13.01.2021. • 20:06

STOLICA IZABRAO: Ovo su selektirani igrači za januarsku turneju

Spisak
Na spisku i jedan igrač iz Vankuvera

Dok se čeka ime novog selektora seniorske reprezentacije Srbije na predstojećoj januarskoj turneji ekipu će voditi šef stručnog štaba mlade selekcije Ilija Stolica.

Nacionalni tim činiće skoro kompletno igrači iz domaćeg šampionata, a igraće protiv Dominikanske republike u Santa Domingu (26.1) i Sjedinjenih Američkih država u Orlandu (31.1).

Interesantno je da na spisku nema nikoga iz Crvene zvezde, tu su trojica iz Partizana (golman Aleksandar Popović, defanzivac Slobodan Urošević i napadač Filip Stevanović). Jedini na spisku ko nije iz Superlige jeste Ranko Veselinović koji igra za Vankuver.

– Odlučili smo se za ovu turneju iz nekoliko razloga. Prvo, FSS će od ovoga svakako imati finansijsku korist, a opet sa druge strane ćemo pružiti mogućnost brojnim klubovima Superlige da kroz zvanične utakmice reprezentacije afirmišu svoje igrače. U oba meča očekujemo maksimalno zalaganje momaka i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je sportski direktor Saveza Vladimir Matijašević.

Pripreme počinju u subotu 16. januara u Staroj Pazovi, na put kreću 21. januara, a povratak je planiran za 1. februar.

Spisak

Poslednje vesti

Poslednji video snimci