Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
Otvori pretragu
Stepanović
Fudbal
20.07.2021. • 20:48

STEPANOVIĆ PORUČIO ČELNICIMA HERTE: Dalje ruke od Kostića

Stepanović
MN Press
Srpski trener prozvao sportskog direktora Fredija Bobića

Filip Kostić je sjajnim igrama u poslednjih nekoliko sezona u Ajntrahtu iz Frankfurta pobudio interesovanje mnogih velikih klubova.

Za njega se raspitivao i Inter, ali je problem za "nerazure" njihova očajna finansijska situacija i činjenica da im kasa nije prazna, već da je klub u ogromnom minusu. 

Ipak ponude za Kostića ne prestaju da dolaze, a jedna je posebno naljutila Dragoslava Stepanpovića. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, a potom čuveni trener bio je fudbaler i trener Ajntrahta i ostao je kultna figura u tom klubu

Sada kada je dojčerašnji sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić pokušao da dovede Filipa Kostića u svoj novi klub Hertu, to je razbesnelo srpskog stručnjaka!

"Imam samo jednu poruku za Bobića;'Dalje ruke od naših igrača!' Postoje milioni drugih na svetu koje slobodno može da dovede", rekao je Stepanović nemačkom "Bildu".

Herta navodno pokušava da "namami" Kostića sa milionskim ugovorom koji mu nude. 

"Naravno da bi novac bio podsticaj za Filipa, ali šta drugo ima u Berlinu? Ne igraju evropski fudbal, a da li će iz borbe za opstanak tako lako dospeti u vrh takođe je veliko pitanje", dodao je Stepanović aludirajući na velika ulaganja novog gazde Herte. 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci