Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Povređen. Dušan Tadić
Fudbal
23.11.2022. • 15:32

SPREMNI SMO DA UŽIVAMO: Dušan Tadić bez pritiska uoči meča sa Brazilom

Povređen. Dušan Tadić
MN Press
Kapiten Srbije veruje da "orlovi" mogu da ostvare pozitivan rezultat

Кapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić ne krije da on i saigrači respektuju sve rivale, ali baš kao i selektor Dragan Stojković, naglašava da najviše veruju u sebe.

Iskusni fudbaler sredine terena naglašava da "orlovi" imaju kvalitet da u sutrašnjem susretu protiv Brazila (20, TV Arena 1 Premium), izbore pozitivan rezultat protiv jendog od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru.

"Brazil je dobar tim, velika selekcija, sa mnogo dobrih individualnih kvaliteta. Ali ima i Srbija dobre igrače, mi verujemo u sebe i gledamo nas. Igramo potiv tima koji je višestruki osvajač titule na Svetkom prvstvu i to može da nas motiviše. Treba da se prepustimo i uživamo, a onda će doći i rezultat koji želimo“, rekao je kapiten.

Poverenje je važno u svakom poslu, a Dušan Tadić ističe da je za njega i sve ostale saigrače od presudnog značaja što osećaju kako selektor Dragan Stojković veruje u njih.

"Mnogo nam znače reči selektora, reči da treba da dominiramo, da imamo veliko znanje, inteligenciju, da verujemo u sebe, jer inteligencija je ta koja na kraju  pobeđuje. Dobra lopta, dobar pas prave razliku na terenu. Na nama je, dakle, samo da slušamo i upijamo. I neće biti greške“, poručio je Tadić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci