• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Simone Inzagi ne ide bratovim stopama
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 03.06.2019.
Tako je odlučio predsednik Lacija...

Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Lacio ne pušta trenera u Milano!

Predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito potvrdio je da će Simone Inzagi ostati trener Lacija i sledeće sezone i tako definitivno "otpisao iz trke" Milan i Juventus, koji su se prethodnih nedelja spominjali kao njegova naredna destinacija.

Simone tako neće biti drugi Inzagi koji je seo na klupu Milana, pošto je njegov stariji brat Filipo prethodno vodio "rosonere" u sezoni 2014/15.

"Obnovili smo Inzagijev ugovor, to je odluka koja se očekivala, bez obzira na pisanje medija. Nisam nikada ništa drugačije rekao. Radićemo od početka zajedno da ostvarujemo ciljeve koji su nam prošle sezone bili na dohvat ruke, a koji su ostali neostvareni", rekao je Lotito.

Inzagi je u Lacio stigao u aprilu 2016. godinea, a tokom njegovog trogodišnjeg mandata rimski klub je dva puta u Seriji A završio na petom mestu.

Ove sezone uspeli su da osvoje i Kup Italije, tako da će Milan na drugom mestu morati da potraži zamenu za Đenara Gatuza, koji je podneo ostavku prošle nedelje, dok je Juventus očigledno dobro "zagrizao" za Mauricija Sarija iz Čelsija.

<< NAZAD