Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Vlahović protiv Sasuola
Fudbal
19.09.2022. • 14:40

VLAHOVIĆU BEZ UPOTREBLJIVIH LOPTI: As Juventusa posti već 524 minuta

Vlahović protiv Sasuola
Tanjug, Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Protiv Monce imao je jedan šut i 16 izgubljenih lopti

Juventus je u velikoj krizi i po rezultatima u septembru, ali više zbog očajne, bezidejne igre.

Trener Masimilijano Alegri je na udaru javnosti, mnogi smatraju da je vreme da napusti "Staru damu" jer bez obzira ne neke objaktivne okolnosti, a vezane su za povrede Kjeze, Pogbe, zatim i Di Marije, Rabioa, Juventus ne liči na tim za velike domete.

Poslednja pobeda ostvarena je protiv Specije 2:0 a odigrana je poslednjeg dana avgusta. Usledila su u septembru dva remija sa Fiorentinom (1:1), Salernitanom (2:2) i tri poraza. Dva u Ligi šampiona od PSŽ i Benfike (po 2:1) i ovaj najbolniji, juče protiv Monce (1:0).

Dušan Vlahović se nekako utopio u to sivilo "Stare dame", na dušu mu ide možda prevelika nervoza na terenu, nestrpljivost da on reši neke situacije, ali glavni problem, prenosi "Gazeta delo sport" je što on nema upotrebljivih lopti.

Vlahović je postigao gol protiv Specije u 9. minutu tog 31. avgusta, što mu je bio četvrti u sezoni, ali od tada posti 524 minuta. Na četiri meča jedva da je i bio u nekoj velikoj šansi, jedan (protiv Fiorentine) je presedeo na klupi.

Protiv Monce je imao horor popodne jer je za 90 minuta uputio jedan udarac ka golu a imao je čak 16 izgubljenih lopti.

U ovoj sezoni Vlahović postiže gol na svakih 531 minut što je svakako jedan od razloga za trenutno osmo mesto Juventusa posle sedam kola sa 10 bodova, čak sedam manje od Napolija i Atalante koji sa čela predvode Seriju A.

Videćemo šta će Alegri uraditi na pauzi, ali ne ide mu u prilog što neće na raspolaganju imati veliki broj reprezentativaca, a prevashodno Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci