Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Proleter - Metalac
arenasport2
Na programu od 16:00
Dynamo Moscow - ASK Nizhny
arenasport3
Na programu od 15:00
Borac - Sloboda
arenasport4
Na programu od 16:30
Pregled kola
arenasport5
Na programu od 15:30
Ferencvaros - Puskas
arenasport1x2
Na programu od 22:45
arenasport6
Na programu od 15:00
Auxerre - Caen
arenasport7
Na programu od 15:15
Orthez - Dijon
arenasport8
Na programu od 16:00
Detroit - LA Lakers
arenapremium1
Na programu od 16:15
Barcelona - Betis
arenapremium2
Na programu od 15:00
Milan - Salernitana
arenapremium3
Na programu od 15:00
Brooklyn - New York
Otvori pretragu
Fudbal
19.10.2021. • 10:52

VLAHOVIĆ NA UDARU NAVIJAČA: Vređali ga jer neće da produži ugovor

Profimedia
Pristalice Fjorentine ljute na srpskog reprezentativca

Srpski fudbaler Dušan Vlahović blistao je tokom reprezentativne pauze u dresu Srbije i sa tri gola nas vodio do pobeda nad Luksemburgom (1:0) i Azerbejdžanom (3:1), međutim po povratku u klub ga nije sačekala topla dobrodošlica.

Razlog za to je odluka Vlahovića da odbije ponudu Fjorentine da produži ugovor, iako je to prema rečima predsednika kluba Roka Komisa to najveća plata u njihovoj istoriji, pa je to brzo stiglo do navijača koji su svoje nezadovoljstvo pokazali na jučerašnjem meču protiv Venecije.

Fjorentina je izgubila na gostovanju u "gradu ljubavi" (1:0), a Vlahović se našao na meti uvreda pojedinih navijača koji su mu skandirali ružne stvari jer nije želeo da prihvati uslove koji mu ne odgovaraju.

Italijanski mediji prenose i da su mu sa tribina dobacivali "gobbo di merda", što je inače najčešće uvreda za navijače Juventusa koje u Firenci ne podnose, posebno jer je taj klub više puta u istoriji uspeo da im ukrade velike fudbalere. Posebno ih je zaboleo Roberto Bađo, a u poslednje vreme Federiko Kjeza.

Pošto se spekuliše da bi Vlahović mogao da pređe u Juventus na leto, jasno je na šta su aludirali, ali bilo je i znatno odvratnijih izraza koje ne želimo da prevodimo.

"Gazeta delo Sport" piše da je Fjorentinu na gostovanju pratilo 750 navijača, a kada su igrači prišli da ih pozdrave nakon poraza neko je signalizirao Vlahoviću da se skloni, uz nove uvrede, a iako je Lorenco Venuti pokušao da spreči skandal i smiri navijače - nije uspeo u tome.

Vlahović je pokazao navijačima da je uvek poštovao dres Fiorentine, ali evidentno je da je posle ovoga njihova veza "pukla" i da je srpskom napadaču sada samo na pameti da promeni sredinu.

Vlahović je u Fjorentinu došao iz Partizana još kao tinejdžer, a na 93 meča dao je 35 golova.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci