Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
MaxBet NEWS
arenasport2
Na programu od 23:00
Classic matches 9
arenasport3
Na programu od 23:00
KOTV Classic
arenasport4
Na programu od 23:00
Real Madrid 2. deo
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
16.05.2020. - 19:17

Viola daje Vlahoviću novi ugovor, a dovodi mu konkurenciju!?

Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe
Šta su naumili u Fiorentini ovog leta...

Fiorentina pravi ambiciozne planove za narednu sezonu!

Italijanski list "La Nazione" piše da su u Firenci zainteresovani da dovedu napadača Andreu Belotija (26) iz Torina, pošto je nezadovoljan neambicioznošću "bikova", ali to otvara nekoliko pitanja...

Prvo će biti zanimljivo da li će Fiorentina imati dovoljno novca za Belotija, koga su u Torinu "zaključali" na 100 miliona evra posle prve dobre sezone (16/17) kada je postigao 27 golova u Seriji A, nakon koje nije "Il Gallo" nije ponovio takve partije.

Uz to, jasno je da će u svetskom fudbalu zavladati blaža finansijska kriza zbog pandemije korona virusa, pa se može smatrati da više neće biti toliko unosnih transfera.

Takođe, postavlja se pitanje zbog čega bi Fiorentina angažovala Belotija ukoliko planira da budućnost bazira na srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću, kome nude novi ugovor?

Nezvanično se spominje da "Il Galo", koga prate i Everton, Napoli i Milan, svakako ne planira da ostane u Torinu naredne sezone i želi u ambiciozniji klub kako bi obezbedio mesto na Evropskom prvenstvu 2021 godine, ali dve strane nisu još ni blizu dogovora.

Italijanski mediji pišu i da Fiorentina "merka" Belotija i zbog mogućeg odlaska Federika Kijeze, koga želi Juventus, ali ne može se reći da su njih dvojica baš isti tip napadača.

Beloti je ove sezone u Seriji A postigao 9 golova, a još šest u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci