Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Milenković
Fudbal
22.07.2022. • 10:44

TEŠKO ĆEMO ZADRŽATI MILENKOVIĆA: Direktor Fiorentine svestan situacije

Milenković
Gabriele Maltinti/Getty Images Europe
Cena za Milenkovića je oko 18 miliona evra

Srpski reprezentativac, Nikola Milenković na pragu je odlaska iz Firoentine, što je potvrdio i sportski direktor ovog kluba Džo Barone, prenose italijanski mediji.

Za usluge odličnog defazivca su zainteresovani šampion Milan i Juventus koji svake godine ima šampionske ambicije, a bivšem defanzivcu Partizana ugovor sa klubom iz Firence ističe u junu naredne godine.

Italijanski mediji podsećaju da je otkupna cena za Milenkovića oko 18 miliona evra i da u Fiorentini moraju ozbiljno da razmatraju mogućnost da ga prodaju.

"Svi u klubu bismo želeli da Nikola ostane. Fiorentina ima sjajnu grupu igrača, i Milenković je deo nje, ali iskren da budem, to neće biti ni malo lako. Ukoliko neko pokuca na naša vrata i kaže da je zanteresovan za njega mi ćemo sesti i razgovari. Prelazni rok je počeo, početak sezone se bliži, a što više dana bude prolazilo veće su šanse da ostane kod nas, mada se u fudbalu nikad ne zna i videćemo šta će biti", rekao je Barone.

Kao ilustracija koliko je Nikola Milenković važan u defanzivnoj liniji Fiorentine mediji u Italiji su izvukli podatak da je od decembra 2017. godine, kad je debitovao za "ljubičaste", pa do danas, srpski reprezentativac dobio 779 duela, što je najviše od svih igrača u Seriji A.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci