Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Telekom Veszprém HC - Montpellier HB
arenasport2
Na programu od 06:30
Polufinale 1
arenasport3
Na programu od 07:45
Epizoda 15
arenasport4
Na programu od 06:00
Winnipeg - Buffalo
arenasport5
Na programu od 06:30
Angers - Montpeller
Otvori pretragu
Fudbal
23.12.2019. - 12:05

Teško će Baloteli u Zvezdu: Predsedniče, ja ne idem NIGDE

Guliver/Alessandro Sabattini/Getty Images
Italijanski napadač želi mir u rodnom gradu...

Breša hoće da se otarasi Marija Balotelija, ali njemu se ne ide...

Italijanski napadač stigao je ovog leta u rodni grad posle epizode u Francuskoj i za sada nije opravdao očekivanja navijača, ali ni predsednika kluba Masima Ćelina koji mu je "otvoroio vrata" kluba tokom zimskog prelaznog roka.

Takva ideja ne dopada se Baloteliju koji želi da pronađe mir u Breši, da se konačno skrasi, a videćemo da li će istrajati u svojoj odluci...

"Stvarno se osećam dobro ovde. Nećemo biti Juventus, ali ne fali nam kvalitet. Ako ostanemo zajedno na okupu doći će i rezultati. Očekivao sam da budemo malo bolje plasirani, ali nije strašno. Izborićemo opstanak pre završetka sezone", rekao je Mario Baloteli za "Skaj Sport Italiju" nakon postignutog gola u remiju protiv Parme (1:1) ovog vikenda.

"Kurir" je u današnjem broju objavio informaciju da bi Crvena zvezda mogla da bude zainteresovana za usluge Marija Balotelija, pre svega zbog poznanstva koje kontroverzni napadač ima sa Dejanom Stankovićem, novim trenerom crveno-belih.

Za sada takva opcija ne deluje naročito realno...
 

"Za Božić ću poželeti dobro zdravlje meni i mojoj porodici. Želim da ostanem u Breši sem ako me predsednik više uopšte ne želi", kazao je Baloteli.

"Imam nameru da ostanem ovde. Osećam se kao kod kuće i potrebna mi je jedna mirnija godina. Želim da postignem dosta golova, do sada nisam imao sreće jer sam promašio dosta šansi i pogađao stative", zaključio je Italijan koji će naredne godine proslaviti 30. rođendan.

"Super Mario" je ove sezone za Brešu dao četiri gola na 12 utakmica.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci