Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Dejan Stanković
Fudbal
18.10.2022. • 22:06

STANKOVIĆ ISKREN: Teško je dati gol Romi, nismo bili lucidni u napadu

Dejan Stanković
TV Arena Screenshot
Srpski trener doživeo prvi poraz na klupi Sampdorije

Zagrljaji sa Žozeom Murinjom pred početak meča, poljubac u proređenu kosicu, nisu doneli Dejanu Stankoviću mnogo sreće protiv Rome, pa je Sampdorija u jednom tvrdom meču poražena 1:0 (1:0).

Pomenuo je Murinjo posle meča da je svom učeniku sa terena poželeo sreću i da ga je podsetio na onaj gol koji je postigao u Đenovi sa pola terena, ali mu je i očitao lekciju iz kontrole mečeva i naneo mu prvi poraz na klupi Đenovljana.

Gol iz opravdano dosuđenog penala je i presudio, mogla je Roma i ubedljivije da slavi da Beloti nije bio toliko rešen da zatrese mrežu, a Sampdorija je još jendom pokazala ofanzivnu nemoć. Stanković je znao da samo čistom borbom može da se suprostavi boljem timu.

"Ne mogu nipta da zamerim momcima, poraz boli, ali smo u nekim momentima pokazali da smo dorasli Romi. Penal je doneo rivalu mogućnost da spusti ritam, kontroliše meč uz odbranu koju je teško probiti. I mi smo pravili neke greške. Imali smo dobar stav i nastavićemo da se borimo jer verujemo da možemo da se spasimo sa ovako dobrom publikom. Nije lako postići gol Romi, a nismo bili ni dovoljno lucidni u napadu", istakao je Stanković.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci