Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:45
Rekreacija
arenasport2
Na programu od 09:30
Best of
arenasport3
Na programu od 08:30
Finale 2016
arenasport4
Na programu od 10:00
Best of
arenasport5
Na programu od 10:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
24.03.2020. - 20:08

Rugani testiran na dan meča s Interom, da li je Juventus to SAKRIO?

Guliver/Valerio Pennicino/Getty Images
Devojka prvog zaraženog fudbalera u Italiji izašla u javnost sa drugačijim datumima u odnosu na one koje je Juventus objavio.

"Danijele Rugani zaražen je korona virusom", saopštio je Juventus tačno 11. marta potvrdivši da je italijanski štoper prvi fudbaler na svetu koji je pozitivan na COVID-19.

Odmah nakon toga prekinuto je prvenstvo Italije, ubrzo su to pratile i ostale evropske lige, UEFA je pomerila utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, otkazala čak i Evropsko prvenstvo, a u međuvremenu se pojavila druga informacija - da je "stara dama" znala da je Rugani zaražen i da je to prikrila kako bi odigrala meč sa Interom i tako "zasela" na prvo mesto tabele!

Devojka fudbalera Mikela Persiko kazala je da je Rugani zatražio testiranje 8. marta na dan utakmice protiv Intera (nedelja), na kojoj je Rugani bio na klupi, a da je rezultat dobio u ponedeljak.

"Danijele se bio vratio kući sa treninga, nije se dobro osećao, imao je temperaturu i obavestio je tim da će prenoćiti na drugom mestu. Probudio se i osećao bolje, a klub je ipak odlučio da ga testira na COVID-19. Znam sigurno da je uradio test u nedelju (8. mart), a da sam ja 16. marta", ispričala je Mikela Persiko u intervjuu za italijanske medije.

Ovo se spori sa Juventusovim podacima, oni su rekli da je Rugani testiran u sredu (11. mart) rano ujutru, a da su testovi stigli uveče.

Pojedini mediji u Italiji spekulišu i da je Juventus odlučio da igra utakmicu s Interom kako bi stigao na prvo mesto tabele i tako postao prvak u slučaju potpunog prekida šampionata, što u ovom trenutku deluje pomalo sumanuto jer se radi o zdravlju igrača.

Podsetimo, posle toga u Juventusu su još dvojica igrača bila pozitivna na korona virus: prvo Blez Matuidi, a potom i Paulo Dibala.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci