Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Alvaro Morata
Fudbal
08.08.2022. • 11:45

NIŠTA OD MORATE: Juventus se okreće Poljaku Miliku

Alvaro Morata
Guliver/Getty images/Angel Martinez, Angel Martinez/Getty Images Europe
"Stara dama" nikako da pronađe alternativu za Vlahovića

Alvaro Morata, napadač Atletiko Madrida neće se vratiti u Juventus, tvrde italijanski mediji. Trener "jorgandžija" Dijego Čolo Simeone računa na španskog reprezentativca a Madriđani ne pomišljaju da ga prodaju za manje od 35 miliona evra.

Juventus taj novac nema jer mora da potroši bar 15 do 20 miliona evra na Filipa Kostića. Zato se struka u Torinu vratila na neka druga alternativa rešenja za podršku Dušanu Vlahoviću u špicu napada, a u prvi plan izbija Arkadijuš Milik.

Nekadašnji špic Napolija radi svoj posao u Olimpiku iz Marseja, ali ima dozvolu da ide ako neko plati 25 miliona evra na ime obeštećenja. I ta suma se ne uklapa u projekat od 55 miliona evra koliko trener Masimilijano Alegri ima na raspolaganju za pojačanja, a potrebi su mu Kostić, jedan vezni igrač i napadač.

Realnije je da se uđe u pregovore sa Atalantom za Luisa Murijela, ali možda i sa Barselonom oko transfera Memfisa Depaja.

Kada pričamo o Kostiću, svi mediji za danas najavljuju verovatno poslednju rundu pregovora sa Ajntrahtom oko obeštećenja. Veruje se da će Nemci pristati na ponudu i u tom slučaju bi Kostić već sutra krenuo put Torina.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci