Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:30
Sint-Truiden - Gent
arenasport2
Na programu od 14:00
Inter - Getafe
arenasport3
Na programu od 14:00
Indiana - L.A. Lakers
arenasport4
Na programu od 13:45
Barcelona - San Pablo Burgos
arenasport5
Na programu od 14:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
10.06.2020. - 12:59

Napoli juri biser Valensije

Guliver, Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Europe
Ušao u trku sa Realom i Barsom

Mlado špansko krilo Feran Tores privukao je pažnju mnogih klubova, a Napoli je sada izrazio interesovanje za 20-godišnjeg igrača Valensije.

Kako piše Mundo deportivo, Napoli želi da pojača napad pošto se očekuje da će Hose Kaljehon napustiti klub ovog leta kada mu istekne ugovor.

Tores je imao sjajnu sezonu u Valensiji, ali mu ugovor ističe 2021. tako da se sada postavlja pitanje o njegovoj budućnosti.

Ovaj 20-godišnjak navodno ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra, ali pošto ulazi u poslednju godinu ugovora, ova vrednost je verovatno opala.

Kako navodi AS, Valensija se nada da će produžiti ugovor sa Toresom i tako odbiti napade finansijski jačih klubova, kao što su Barselona i Real Madrid.

"Nadam se da će Feran ostati dugo u našem klub u. On je ponikao ovde, oseća ovaj klub, to je uvek bilo važno. Nadam se da ćemo moći da postignemo dogovor sa njim", rekao je trener Valensije Albert Selades.

Tores je debitovao u prvom timu novembra 2017. i zabeležio je 80 nastupa za seniorski tim.

Krilni igrač bio je član U-19 reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Jermeniji prošle godine i bio je strelac oba gola u finalnoj pobedi od 2:0 nad Portugalom. Sada igra za U-21 tim Španije.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci