Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
21.09.2022. • 16:50

MURINJO PROSLAVIO 22 GODINE KARIJERE: Crveni karton je moj stil života

Profimedia
Isključenje protiv Atalante nije pokvarilo proslavu treneru Rome

Žoze Murinjo je u nedelju proslavio 22 godine profesionalne trenerske karijere, a slavlje mu nisu pokvarili ni poraz od Atalante na "Olimpiku", niti crveni karton.

"U danu kada sam proslavio 22 godine menadžerske karijere, isključenje za mene nije bila novost, već je možda samo odraz mog načina i stila života. Ne želim da se on menja. Prošle sezone smo uradili što niko nije očekivao, ove godine ćemo se truditi da budemo bolji. Nemamo isti ekonomski potencijal kao konkurenti, napravili smo tržište od samo sedam miliona ecvra, ali imamo kvalitet, strast i ljude koji vole da rade zajedno što je najvažnije. Videćemo na kraju sezone gde čemo završiti", istakao je Murinjo za italijanske medije.

Više od dve decenije su mu prošle za tren.

"Prošlo je brzo, ali želim da nastavim. Osećam se dobro, snažno, motivisano, volim da pobeđujem, mrzim da gubim. Ništa se nije promenilo. Možda boja kose, pokoja bora više na licu, ali spreman sam da nastavim. Ne možda još 22 godine, možda je to previše, ali još nekoliko godina sigurno", zaključio je Murinjo.

"Posebni" je trenersku karijeru započeo 2000. godine kada je vodio Benfiku. Zatim je vodio Leiriju, Porto, Čelsi (dva puta), Inter, Real Madrid, Mančester junajted, Totenhem i od 2021. godine Romu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci