Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Milenković
Fudbal
20.07.2022. • 13:15

MILENKOVIĆ NAPUŠTA FIRENCU: Inter i Juve u "ratu" za Srbina

Milenković
Gabriele Maltinti/Getty Images Europe
Štoper Fiorentine trebalo bi u narednim danima da promeni klub

Glejson Bremer prošao je lekarske preglede i danas će biti promovisan u Juventusu, ali "Stara dama" ne odustaje od Nikole Milenkovića.

Želi Masimilijano Alegri da upari defanzivca Torina i sprskog reprezentativca iz Fiorentine i Juve je spreman da ponudi "ljubičastima" 15 miliona evra na ime obeštećenja.

Međutim, prema informacijama "Tutosporta", Inter planira da se revanšira Juventusu što im je oteo Bremera ispred nosa iako su oni pregovarali sa Torinom i igračem skoro tri nedelje.

Rešeni su da ponude 20 miliona evra Fiorentini i da dovedu srpskog reprezentativca na "Đuzepe Meacu" kako bi popunili kvartet štopera i onda prodali Milana Škrinjara u PSŽ za 60 miliona evra.

Da ima istine u ovim medijskim pričama potvrdio je kroz deo izjave i trener Fiorentine Vinčenco Italijano rekavši "da Fiorentina zvog svega što je Nikola uradio do sada ne sme da mu stoji na putu kad bude stigla ponuda velikog kluba".

U Firenci već traže novog štopera, ostaje da se vidi hoće li Inter uspeti da nadigra Juve za Milenkovića ili će poziv Dušana Vlahovića i Federika Kjeze, bivpih saigrača iz Firence, biti presudan.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci