Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
09.05.2022. • 09:35

MIHAJLOVIĆ U SVOM STILU: Bolje da sam ostao u bolnici

Tanjug/AP/Massimo Paolone/La Presse
Duel pun preokreta pripao Veneciji, Srbin ljut na svoje igrače, ali i na arbitra

Prošlo je samo šest dana otkako je napustio bolnicu posle lečenja hemioterapijom, a već je seo na klupu i vodio svoju Bolonju u meču 36. kola Serije A u Veneciji.

Da se Siniša Mihajlović dobro oseća videlo se pred početak susreta kada je nasmejan slao poljupce u kameru, ali se raspoloženje drastično promenilo do kraja utakmice.

Posle samo 19. minuta bilo je 2:0 za Veneciju, ali su Sinišini puleni uspeli da naprave veliki preokret i u 68. minutu povedu sa 3:2.

Deset minuta kasnije dosuđen je penal za domaće i izjednačenje, a onda je u trećem minutu nadoknade vremena Bolonja ostala i bez boda - 4:3 za Veneciju.

SINIŠA MIHAJLOVIĆ SE VRATIO NA KLUPU, LUDNICA U SERIJI A: Venezia - Bologna 4:3 / 08.05.2022.

Mnogo toga se nije svidelo Mihajloviću, a između ostalog i penal za Veneciju.

”Ako dosudiš takav penal, trebalo bi da ih bude 20 po utakmici. Sudija nije dosudio pola faulova, puštao je igru, a ovakav penal ne mogu da razumem. Medel je dodirnuo loptu, možda je posle dodirnuo nogu protivnika, ali on je pao nakon metar i po” rekao je Mihajlović pa pomenuo scenu nakon meča.

Ako te VAR kontaktira, znači da nešto nije u redu. I. umesto da Marineli potvrdi to, na kraju utakmice je pobegao u svlačionicu, moglo je da se vidi da oseća krivicu. Izgubili smo zbog naše krivice, ali taj penal nam je "odsekao noge" i uneo nam nervozu. Skoro uvek se to dešava nama.”

Siniša je u svom stilu komentarisao činjenicu da je Venecija imala 2:0, a da je kasnije njegova ekipa bila blizu pobede.

”Pričao sam cele nedelje koliko je drugačiji pristup potreban za ovu utakmicu u odnosu na mečeve protiv Milana, Intera i Juventusa. Umesto toga, mislili smo da će sve da bude lako. Uspeli smo da reagujemo na njihove golove, sve do tog penala. Da li smo postavili temelje za budućnost? Ako pogledamo poslednjih šest utakmica, jesmo. Danas? Bilo bi bolje da sam ostao u bolnici” zaključio je Siniša Mihajlović.

Ovo svakako nije poraz koji će bilo šta promeniti u Seriji A, ali jeste pokazatelj da je pred Mihajlovićem još mnogo, mnogo posla kako bi ekipu približio gornjem delu tabele u narednoj sezoni.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci