Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Miha RASPLAKAO igrače: Znam da sam za neke budala!
Fudbal
26.08.2019. - 13:11

Miha RASPLAKAO igrače: Znam da sam za neke budala!

Miha RASPLAKAO igrače: Znam da sam za neke budala!
Tanjug/Filippo Venezia/ANSA via AP)
"Za neke sam sigurno budala što sam napustio bolnicu, ali sam želeo da budem ovde. Morao sam da budem ovde!", kazao...

Rukovodstvo italijanskog šampionata Serije A promenilo je pravila kako bi Siniša Mihajlović iz bolnice mogao da kontaktira sa svojim pomoćnicima i na taj način vodi utakmicu, da bi srpski trener sve šokirao odlukom da ipak sa klupe bodri svoje igrače!

Vozio se do Verone i bio uz svoje fudbalere koji su remizirali na "Bentegodiju" (1:1), i to samo 40 dana nakon što mu je dijagnostifikovana leukemija.

Veliki borac, kakav je bio čitavu igračku i trenersku karijeru, ispunio je obećanje koje je dao svojim igračima kada im je i saopštio da boluje od opake bolesti, iako je malo ko verovao da će uspeti da se nađe na klupi Bolonje na premijeri nove sezone...

Igrači su već komentarisali da je kod Mihajlovića nestalo samo "nekoliko kilograma, ali ne i strasti", dok srpski trener posle utakmice, razumljivo, nije davao izjave.

 

Ipak, novinari italijanske "Gazete delo Sport" su preko svojih insajdera u svlačionici Bolonje saznali šta je to Mihajlović rekao igračima pred utakmicu, a zbog čega su gotovo svi i zaplakali kada je Srbin počeo da govori.

"Obećao sam vam da ću biti ovde. I ovde sam! Za neke sam sigurno budala što sam napustio bolnicu, ali sam želeo da budem ovde. Morao sam da budem ovde!", rekao je Miha.
 

Italijanski mediji navode i da su mu doktori u toku prošle nedelje saopštili da je previše rizično da ide na utakmicu, zbog čega se Mihajlović rasplakao od besa i tražio da ga provere ponovo za dva dana, verujući da će se njegovo stanje popraviti... I tako je bilo!

Veliki inat i volja koju poseduje Mihajlović, čak i posle 40 dana "agresivnih" tretmana, vuku ga da pobedi leukemiju u čemu će, nadamo se, i uspeti.

U to veruje i njegova supruga Arijana Mihajlović koja je na Instagramu posle utakmice podelila zajedničku fotografiju i napisala da se "Ratnici prepoznaju izdaleka", a na to zaista nemamo šta da dodamo - kod Mihe se ta crta vidi iz svemira!
 

TV Arena sport/MONDO
Miha RASPLAKAO igrače: Znam da sam za neke budala!

Poslednje vesti

Poslednji video snimci