Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
NBA Daily
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:00
Arsenal 360
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Siniša Mihajlović
Fudbal
08.03.2021. • 10:25

MIHA O SLOBODNJACIMA: "Ja 15 godina u penziji, a dajem ih više nego moji igrači"

Siniša Mihajlović
Guliver/Francesco Pecoraro/Getty Images
Kakvi su to majstori slobodnih udaraca bili

Nije to bila sjajna utakmica za Bolonju - tim Siniše Mihajlovića nekako je olako izgubio protiv Napolija.

Popularni "Miha" nije bio zadovoljan rezultatom, a posle meča je sa legendarnim Alesandrom del Pjerom prozborio malo o današnjim igračima u svetu fudbala.

Bolonja je bila poražena u Napulju 3:1, a posle susreta, Mihajlović je davao izjavu za italijanski "Skaj", gde je stručni konsultant upravo bio Del Pjero.

Njih dvojica su se dohvatila teme izvođenja slobodnih udaraca, kada je legendarni "Delpi" pitao Mihajlovića o tome zašto njegov tim postiže malo golova iz prekida.

"Oh, u naše vreme, sa ovako postavljen živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina posle odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje posle treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vežba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvek moram da im to napominjem. Mora da se vežba", bio je odgovor Mihajlovića, od jednog majstora slobodnjaka drugom.

Što se samog poraza u Napulju tiče, srpski stručnjak je bio jasan.

"Hajde da kažem da smo mi igrali a da su oni postizali golove. Dali smo dva gola ali je jedan poništen i plus smo pogodili stativu. Nažalost, u fudbalu odlučuje broj priznatih golova a oni su u tome bili bolji od nas. Ne mogu da se žalim, momci su imali inicijativu, stvarali smo šanse ali smo golove smo primili iz inidividualnih grešaka iskusnih igrača. To je ono zbog čega sam ljut. Mi smo tim koji stvara mnoštvo šansi ali ih ne koristimo", istakao je Siniša Mihajlović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci