Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Boca Juniors - Godoy Cruz
arenasport2
Na programu od 06:30
Polufinale 1
arenasport3
Na programu od 06:00
Ludogorets - Inter
arenasport4
Na programu od 06:00
Winnipeg - Buffalo
arenasport5
Na programu od 06:30
Angers - Montpeller
Otvori pretragu
Fudbal
10.01.2020. - 10:18

Lukaku i Lautaro dobijaju podršku - stiže miljenik Antonija Kontea

Guliver/Mike Hewitt/Getty Images
Nisu mnogo vremena proveli zajedno, ali odmah se videla

Antonio Konte naredio je Čelsiju da angažuje Olivije Žirua u zimu 2018. godine nakon što je izgubio strpljenje sa Alvarom Moratom, sarađivali su samo tokom šest meseci, ali se odmah videlo da su "idealan spoj" u pogrešno vreme...

Kako prenosi dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano - neće ostati samo na jednoj polusezoni iz Engleske, pošto je Žiru na korak od Intera.

"Specijalista za transfere" objavio je da se agent Olivijea Žirua sastao sa direktorima Intera u Milanu i da je francuski napadač pristao na dogovorene uslove (do 2022. godine), a da je preostalo da se dva kluba još usaglase.

Čelsi nema ništa protiv da pusti Žirua ove zime, prednost u napadu ima mladi Tejmi Ejbraham dok je rezervni špic Miši Batšuaji, ali ne nameravaju da to urade besplatno.

Razlog je zbog toga što je Antonio Konte insistirao na visokoj odšteti prilikom odlaska iz kluba, tako da je Čelsi odlučio da mu uzvrati istom merom i da "zakera" što je više moguće, sve dok ne dobije uslove koje su zacrtali.
 

Ukoliko posao bude završen, Romelu Lukaku i Lautaro Martinez, strelci već 30 golova ove sezone, dobiće pristojnu zamenu - igrača koji je navikao da doprinosi sa klupe.

To je trebalo da bude Aleksis Sančez, ali je već dugo povređen...

Olivije Žiru je za Antonija Kontea u Čelsiju igrao na 18 utakmica i bio prava "zlatna rezerva" zabeleživši pet golova i tri asistencije, dok je sličnu ulogu imao i u Arsenalu.

I njemu se žuri zbog toga što mu ne ide u korist da presedi još šest meseci pred EURO2020.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci