Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kostić
Fudbal
05.08.2022. • 18:42

KOSTIĆ UZ VLAHOVIĆA: Juventus rešava transfer u ponedeljak

Kostić
Tanjug/AP/Martin Meissner
Srpski reprezentativac potvrdio lične uslove sa Italijanima

Filip Kostić ide u Juventus, Kostić ostaje u Ajntrahtu za pet miliona evra po sezoni, Kostić neće u Vest Hem, Kostić na kraju na korak do transrfera u Juventus!

Ovo su sve informacije u poslednjih mesec dana vezane za najboljeg igrača minule Lige Evrope. Priča "ide, ne ide", trebala bi da se završi u ponedeljak, prenose italijanski mediiji posle sastanka koji su imali čelnici Juventusa sa našim reprezentativcem i njegovim agentom.

Kostić je potvrdio lične uslove (2,5 miliona evra neto po sezoni, plus bonusi) za trogodišnji ugovor i sada je sve na Juventusu i Ajntrahtu. "Stara dama" mora da pojača tim i moraće da plati 20 miliona evra Nemcima na ime obeštećenja.

Očekuje se da Juventus već u ponedeljak plati obeštećenje i Srbina smesti u avion  za Torino, a kako španski mediji dodaju "učini uslugu Realu i za duel Superkupa Evrope u sredu 10. avgusta sa terena "ukloni" najboljeg igrača Ajntrahta".

Italijani su, međutim, oprezni jer su se već dva puta opekli sa informacijama vezanim za Kostića, pa čekaju ponedeljak i konkretan potez Juventusa.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci