Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:00
Olimpia - Santos
arenasport2
Na programu od 01:00
St Louis - San Diego
arenasport3
Na programu od 01:00
Pregled
arenasport4
Na programu od 00:00
Dinamo Zagreb - Flora
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
26.03.2020. - 09:18

Kapiten reprezentacije se javlja iz Italije: Možemo da rešimo ovaj problem

MN Press
Aleksandar Kolarov, kapiten fudbalske reprezentacije, poručuje vam ono što ste sigurno već čuli.

Fudbalerima Srbije je otkazan baraž za Evropsko prvenstvo protiv Norveške, Serija A je stopirana jer je stanje u Italiji kritično, a Aleksandar Kolarov zna šta treba da radite u ovim danima.

Sigurno ste već čuli sve lekarske savete, znate kako treba da se ponašate u ovim okolnostima i šta nikako ne treba da radite. Doktori vam poručuju da perete ruke, da se štitite na razne načine i da, kad god je moguće, ostanete kod kuće. Isto misli i levi bek Rome.

Jedan od najboljih igrača rimskog tima u ovoj sezoni je na bezbednom, u glavnom gradu Italije, ali ga sve ono što se dešava brine. Situacija u Italiji je najozbiljnija na severu, u okolini Milana i Bergama, gde su i najveća evropska žarišta korona virusa.

''Svako treba da bude odgovoran, ne samo prema sebi već i prema drugima. Ako se kaže da ostanemo kod kuće - ostanimo! Jedino samodisciplinom i ostajanjem u svojim domovima možemo da rešimo ovaj problem'', rekao je kapiten nacionalnog tima.

Stanje u Srbiji je alarmantno, ali ni blizu kao u Italiji i Španiji, evropskim državama koje je virus najviše pogodio. Tome je doprinelo i odgovorno ponašanje građana u našoj zemlji, a što više ljudi ostane u kućama to će brže proći epidemija koja se neverovatnom brzinom raširila po celom svetu.

Aleksandar Kolarov je ove sezone odigrao 32 meča za ''Vučicu''. Postigao je šest ligaških golova, asistirao četiri puta, a ima jednu asistenciju i u Ligi Evrope. Dobre igre, a jedan je od defanzivaca sa najboljim ofanzivnim učinkom u Evropi, naterale su Romu da razmišlja o produžetku saradnje i ulozi u klubu kad srpski internacionalac završi igračku karijeru.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci