Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Mornar - Mega Basket
arenasport2
Na programu od 16:00
Dynamo Moscow - ASK Nizhny
arenasport3
Na programu od 17:00
Svet snukera
arenasport4
Na programu od 17:00
Phoenix - Golden State
arenasport5
Na programu od 15:30
Ferencvaros - Puskas
arenasport1x2
Na programu od 22:45
arenasport6
Na programu od 17:00
Pregled Play Off-a
arenasport7
Na programu od 15:15
Orthez - Dijon
arenasport8
Na programu od 16:00
Detroit - LA Lakers
arenapremium1
Na programu od 16:15
Barcelona - Betis
arenapremium2
Na programu od 17:00
Magazin
arenapremium3
Na programu od 17:00
Marseille - Brest
Otvori pretragu
Dušan Vlahović
Fudbal
05.10.2021. • 11:01

JUVE NE ODUSTAJE: Crno-beli napadaju Vlahovića

Dušan Vlahović
Profimedia
Srpski napadač bi mogao da završi u Torinu naredne godine

Nikad kraja obrtima u slučaju Dušana Vlahovića!

Pričalo se da ide, da ostaje i potpisuje novi ugovor, a onda i da ga je odbio. Sada je stigla nova velika prekretnica u priči Srbina i Fiorentine.

Juventus je ozbiljno "zagrizao" i ima dva plana kako bi mogao da dovede Vlahovića tokom 2022. godine!

Italijanski gigant je rešio da krene u konačni napad na Srbina, ne bi li ga iz Firence doveli u Torino. Mediji na Apeninima bruje da bi Juventus već od januara mogao da krene u ofanzivu. Ali ne bacaju sve karte samo na jednu, već na dve ideje!

Ideja Juventusa je da Vlahovića pokuša da dovede već u januaru, ali imajući u vidu i leto 2022. godine. Prva opcija je da Srbin stigne među "bjankonere" na sličan način kao Federiko Kjeza svojevremeno.

To bi značilo dvogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup Vlahovićevog ugovora. Time bi Juventus sebi dao vremena pre nego što uplati veliku svotu novca na račun "Viole".

Druga varijanta je da Juventus pošalje nekog igrača kao deo razmene, pa da doskorašnji šampion uz trampu obezbedi i novac. Obe varijante ovog posla italijanski mediji poput "Tutosporta" i "Kalčomerkata" procenjuju da će biti vredni najmanje 60.000.000 evra.

Vlahovićev ugovor sa Fiorentinom traje do leta 2023. godine i neće ga produžiti, istakao je u znaičnom saopštenju predsednik kluba Roko Komizo.

"Kao što znate, Vlahović je veoma važan za naš klub, nudio sam mu ugovor po kome bi bio daleko najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba, ali on i njegov agent su sve to odbili. Poslednjih dana sam još jednom pokušavao lično da rešim tu situaciju i mogu da vam saopštim da niam uspeo, Vlahović neće produžiti ugovor. U narednom kratkom peridu ćemo preduzeti neke korake, a od Vlahovića, koji je za naš klub vezan ugovor još 21 mesec, očekujem da kao i do sada bude veliki profesionalac i igrom i golovima da doprinos uspesima kluba", istakao je Komizo.

Zbog toga Juventus želi da brzo reaguje i već u januaru proba da dovede momka koji je u novoj sezoni postigao šest golova na osam mečeva.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci