Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 14:15
Utah - Memphis
arenasport2
Na programu od 14:00
Novi Pazar - Partizan
arenasport3
Na programu od 14:00
Manchester United - LASK
arenasport4
Na programu od 15:30
Napoli - Barcelona
arenasport5
Na programu od 15:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
11.06.2020. - 18:06

Ibrahimović, Kaka i Poslednji krug u Monci?

Marco Luzzani/Getty Images Europe
Vlasnik italijanskog drugoligaša ima ozbiljan plan.

Kakva bi to priča bila... Manje od dve godine nakon kupovine Monce, Silvio Berluskoni, legendarni vlasnik Milana i itlaijanski političar, ima velike planove.

Da, dobro ste shvatili. Želi da u Seriji B, koju je njegov tim izborio tokom skraćene sezone, gleda Zlatana Ibrahimovića i Kaku. U istom timu, svom!

Kako prenose italijanski mediji, Berluskoni je tokom gostovanja na ''Telelombardija'' otkrio velike planove za jesen, odnosno sezonu 2020/21. Tim koji se takmiči u drugoj ligi mogao bi u svojim redovima da ima dvojicu bivših igrača Milana.

Obojica su sarađivali s aBerluskonijem, dok je on bio vlasnik slavnog kluba, pa bi sa te strane znali šta da očekuju. Ali, druga liga? Nisu baš na to navikli.

''Ibrahimović i Kaka su naše transfer mete. Zbog razloga koji nemaju veze sa fudbalom, ne možemo da ih pridobijemo. Ali, nikada se ne zna. To su veliki igrači za koje sam veoma vezan'', rekao je Berluskoni.

Mnogi su mislili da će prodaja Milana biti i kraj karijere u sportu za političara, ali je on odlučio da nastavi da radi. U septembru 2018. godine Berluskoni (83) je kupio Moncu, sa kojom je odmah izborio plasman u drugoligaško društvo, gde ne želi da se zadrži.

Zlatan Ibrahimović je još fudbaler Milana, u kom će završiti ovu sezonu. Posle toga će moći da bira novu destinaciju, a često se pominjao i povratak u matičnu Švedsku. O transferu Ibrahimovića govorio je i Siniša Mihajlović.

Kod Kake je situacija skroz drugačija, pošto je Brazilac, nekada najbolji fudbaler sveta, završio igračku karijeru. On je 2017. godine odlučio da okači kopačke o klin, a pre toga je nastupao za Orlando u MLS ligi.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci