Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
24.08.2022. • 13:00

DEPAJ SE PREMIŠLJA: Sada je Milik najbližu Juventusu

Emilio Andreoli/Getty Images Europe
Poljak čeka na dogovor Italijana i Marseja

Memfis Depaj, napadač Barselone se još uvek premišlja o dolasku u Juventus, pa je "Stara dama" svu pažnju preusmerila na Arkadijuša Milika, golgetera Olimpika iz Marseja.

Kako prenose italijanski mediji, Milik je na prvu lptu dao znak Juventusu da želi da dođe u Torino i ostavio je klubu da se dogovori sa Marsejom oko visine transfera. 

Poljski napadač je bio na pragu dolaska u Juventus još 2020. godine kada je ušao u poslednju godinu ugovora sa Napolijem i posvađao se gazdom gluba De Laurentisom. Iako je i tada Juve imao dogovor sa igračem, De Laurentis je odbio svaku pomisao da igrača proda velikom rivalu i poslao ga je na dvogodišnju pozajmicu u Francusku.

Poljak je ovog leta otkupljen za osam miliona evra, ima ugovor sa francuskim timom do juna 2025. godine, ali posle dolaska Aleksisa Sančeza mogao bi možda i da bude prodat. Cena sigurno neće biti manja od 15 miliona evra.

Juventus mora da kupi napadača koji bi bio alternativa Dušanu Vlahoviću, a vremena je sve manje. Ono će biti saveznik Marseju.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci