Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:55
Sevilla - Roma
arenasport2
Na programu od 19:30
Sacramento - New Orleans
arenasport3
Na programu od 18:55
Bayer Leverkusen - Rangers
arenasport4
Na programu od 19:30
Lecce - Parma
arenasport5
Na programu od 20:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
08.06.2020. - 14:09

Bolonja je luda za Mihom: Spremaju mu NOVI ugovor!

Guliver/Getty Images/Mario Carlini, Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images Europe

Siniša Mihajlović je u januaru prošle godine počeo drugi mandat na klupi Bolonje.

Period u međuvremenu je bio zaista buran, tokom kojeg je Mihajlović uspeo da prebrodi borbu protiv leukemije, da bi se onda pojavila i pandemija korona virusa. Ali na "Renato Dalari" znaju šta hoće - da Miha ostane!

Postojećim ugovorom planirano je da na kormilu ostane bar do leta 2022. godine, ali ne treba nikoga da iznenadi ako na stadionu "Renato dal'Ara" ostane znatno duže od toga!

Naime, prema navodima izvršnog direktora Bolonje Klaudija Fenućija, srpskom treneruće biti ponuđen novi višegodišnji ugovor!

"Voleli bismo takav rasplet situacije, dugoročna saradnja sa Mihom je naša želja. Imamo planove sa njim, želimo da radimo sa Sinišom na duge staze, a poručio nam je ranije da želi dugo da ostane sa nama. Videćemo da li ćemo biti u prilici da to uskoro učinimo", rekao je operativac Bolonje.

U trenutku prekida Serije A, Bolonja se nalazila na desetom mestu na tabeli, uz 34 boda, a izlazak na evropsku scenu nije nerealna opcija. Ne treba zaboraviti ni da je Bolonja bila "osuđena" na ispadanje u Seriju B, dok se prošle godine nije pojavio Mihajlović i odličnim finišom sezone održao klub u eliti.

Već u prvom meču nastavka elitnog italijanskog fudbalskog ranga, Bolonja će polagati težak ispit - u goste im stiže branilac trofeja i lider na tabeli, torinski Juventus.

Utakmica se igra u ponedeljak, 22. juna, sa početkom u 21.45.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci