Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 22:30
Magazin
arenasport2
Na programu od 21:00
Puskás - Ferencvaros
arenasport3
Na programu od 22:00
KOTV Classic
arenasport4
Na programu od 21:00
Partizan NIS - Cibona
arenasport5
Na programu od 22:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
19.05.2020. - 10:26

Arijana Mihajlović: Evo kako sam "pala" na Sinišu!

Guliver/Getty Images/ Claudio Villa
Prelepa manekenka i voditeljka o braku sa našim legendarnim fubalerom i teškim trenucima sa kojima se u poslednje vreme suočavaju zbog njegove bolesti!

Supruga Siniše Mihajlovića, Arijana, ispričala je za italijanske medije nešto više o teškim trenucima sa kojima se njihova porodica suočava od trenutka kada je fudbalskoj legendi ustanovljena leukemija.

Prelepa manekenka i voditeljka istakla je da su ona i njihovih petoro dece uvek uz njega i da jedno drugom daju neverovatnu snagu.

"Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važna stvar je imati snagu da reagujete na ovakve situacije. Siniša je u Bolonji, veoma je jak. Bio je dovoljno jak čak i za koronu. Ima neverovatnu snagu u svemu što radi." započela je priču Italijanka.

Ona se osvrnula na početak njihove ljubavne priče i objasnila da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru, kao i da je to bila ljubav na prvi pogled.

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi." otkrila je Arijana.

Inače, najstarija kćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, napisala je knjigu o svom ocu i načinu na koji je vest o leukemiji promenila njihove živote. Knjiga nosi naziv "Siniša, moj otac".

Prisetimo se njihovog venčanja davne 2005. godine!

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci