Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:30
Seria A
arenasport2
Na programu od 21:00
Puskás - Ferencvaros
arenasport3
Na programu od 20:00
Pregled
arenasport4
Na programu od 21:00
Partizan NIS - Cibona
arenasport5
Na programu od 21:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
21.05.2020. - 13:00

Amerika o tome sanja: Hoćemo tandem Iguain - Iguain!

Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino, Valerio Pennicino/Getty Images Europe
Klub iz glavnog grada SAD želi da dovede Argentinca.

Kada god se spomene novi potencijalni klub Gonzala Iguaina, taj klub mora da ima veze sa njegovom porodicom. Prvo je bio Atletik Bilbao, jer Argentinac po dedi ima baskijske krvi. Kada je to "propalo", javio se njegov bivši klub River Plejt, za koji je igrao i Gonzalov otac Horhe.

Onda ne čudi da je sada na red došao američki DC Junajted!

Klub iz Vašingtona je zainteresovan da u svoje redove dovede napadača Juventusa. Ta vest bi sama po sebi bila dovoljno zanimljiva, naročito iz ugla MLS lige, ali...

U DC Junajtedu već igra Gonzalov stariji brat Federiko!

Ekipa iz američkog Distrikta je prošle godine ostala bez Vejna Runija, u međuvremenu su doveli starijeg Iguaina, a sada bi i mlađeg.

Kako je preneo Stiven Gof, novinar "Vašington Posta", ovaj posao je i dalje "dosta daleko" od završetka, ali u DC-u ozbiljno razmišljaju o prikupljanju sredstava i usredsređivanju na doveđenju "Pipite".

Prvi problem je pandemija korona virusa koja je napravila ozbiljan haos u SAD, gde je više od 1.500.000 ljudi bilo zaraženo virusom. Liga je suspendovana, klubovi će pretrpeti finansijske gubitke i utoliko će biti teže da se "operacija Iguain²" izvrši.

Ipak, Federiko će moći da odigra veliku ulogu, a na kraju krajeva, ni taj transfer ne bi morao da se dogodi leta 2020. godine.

U MLS-u umeju da čekaju, naročito kada je tako zvučno ime u pitanju.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci