• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Sergej dobija UGOVOR karijere, ali ne mrda iz Rima!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 07.08.2019.
Lacio je spreman da mu ponudi nove uslove saradnje, samo godinu dana nakon potpisa novog ugovora. Sada će biti...

Guliver/Marco Rosi/Getty Images)

"Should I Stay or Should I Go?"

U kući Sergeja Milinković-Savića verovatno se ovih dana često "vrti" hit pesma grupe "The Clash" koja bi mogla da opiše njegovu dilemu o tome da li je bolje da ostane u Laciju ili da napusti taj klub pošto ga želi Mančester junajted...

Problem za njega jeste što se ne pita samo on, u priču oko odlaska uključeni su još Kežman, Lotito, Vudvord, Pogba i Perez, što sa sobom vuče još više kompilacija.

Sergej je u utorak "proslavio" četvrtu godinu u Laciju, u koji je stigao 2015. godine iz Genta, a prema izveštajima iz Italije mogao bi još neku da obeleži u istom klubu pošto su Rimljani spremili novi ugovor i to veoma bogat.


Aktuelni, koji je potpisao prošlog leta, traje čak do 2023. godine, ali svesni su u Rimu da bi Srbina mogao da zadrži samo onaj u kome piše da mu sleduje još više novca.
 

Trenutno je treći najplaćeniji igrač tima sa platom od 1,8 miliona evra, iza Lukasa i Ćira Imobilea (2,3), pa mediji u Italiji navode da će mu već danas biti ponuđen mnogo unosniji, ako ne i duplo "teži" ugovor.

S obzirom na to da je do "zatvaranja pijace" u Engleskoj ostalo nešto više od 24 sata, jasno je da će SMS ipak sačekati da vidi da li je Junajted zaista odustao iz trke za njegov potpis.

Kako se timovi iz drugih liga nisu ni spominjali kao potencijalna destinacija u ovom prelaznom roku, deluje da će Rim ostati mesto stanovanja Milinković-Savića i u takmičarskoj 2019/20, sem ako se iznenada ne pojavi interesovanje Juventusa, Reala, Bajerna, PSŽ-a...
 

<< NAZAD