Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Ronaldo
Fudbal
29.07.2022. • 11:15

RONALDO U PROBLEMIMA: Neizvesno gde će nastaviti karijeru

Ronaldo
(MN PRESS)
Portugalski superstar u sve većim problemima oko nastavka karijere

Ko bi mogao i da pretpostavi da će jedan Kristijano Ronaldo ikada doći u situaciju da ne može da bira klub u kojem će nastaviti karijeru. 

Ovo leto je dokaz da se čuda, u ovom slučaju negativna, ipak dešavaju jer se superagent Žorž Mendeš nalazi u sve skučenijem prostoru u pokušaju da svom najvećem klijentu obezbedi odlazak iz Mančester junajteda.

Od trenutka kada je izrazio želju da napusti "Teatar snova", Kristijana su redom odbijali svi najveći i najbogatiji klubovi u Evropi. 

U momentima očaja Mendeš je prešao "granice pristojnosti" ponudivši Kristijana Barseloni i madridskom Atletiku, koji je jedini pristao makar da prodiskutuje sa Ronaldovim timom oko moguće saradnje.

Ipak, navijači Atletika su brzo rekli svoje zbog čega su se "jorgandžije", ako je verovati pojedinim izvorima, odmah povukli iz daljih razgovora, pa je Mendeš tako ostao na jedinoj varijanti koja je od starta priče oko Kristijanove selidbe iz Mančestera delovala kao "sigurica".

Portugalčeva kuća, Lisabon i Sporting nedeljama unazad figurirali su kao Ronaldova sigurna luka, međutim deluje da se situacija i tu u međuvremenu promenila.

Ostvrski "The Athletic" navodi da se "lavovi" sada nećkaju oko angažovanja superzvezde koja je ponikla u njihovom dresu. 

Prevashodno jer moraju da pronađu finansije za transfer, iako je Kristijano spreman da se odrekne velikih primanja, a potom i zbog što je trener Ruben Amorim prilično rezervisan oko dolaska Ronalda u njegovu ekipu koja nema velikih zvezda…

Sada su na ispitu Mendešove sposobnosti, a kako javljaju ostrvski mediji superagent čini sve kako bi se transfer realizovao.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci