Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Vladica Petrović
Fudbal
02.11.2022. • 09:35

METALAC IMA TREĆEG TRENERA: Vladica Petrović se vratio Gornji Milanovac

Vladica Petrović
TV Arena Screenshot
Iskusni trener treći stručnjak prvoligaša ove sezone

Vladica Petrović imenovan je za novog trenera Metalca. Po odlasku Gorana Matkovića s mesta šefa struke prvog tima, Upravni odbor prvoligaša iz Gornjeg Milanovca odlučio se da na to mesto dovede starog znanca, koji je u dva navrata uspešno vodio ovaj tim. 

Petrović je treći trener ove sezone na klupu prvoligaša iz Gornjeg Milanovca, posle Dejana Rađenovića i Gorana Matkovića.

"Vraćam se u svoj klub, gde sam se i afirmisao kao trener. Još kada sam prvi put preuzeo tim, bila je teška situacija, ali uspeo sam da ga oporavim. U drugom poduhvatu sam, čak dva kola pre kraja, doveo klub do Superlige. Mislim da Metalac ima igrački kvalitet za bolji plasman sada. Nažalost, ova kriza rezultata jeste veliki teret igračima, ali tu smo da otklonimo uzrok lošijih izdanja što pre, da se ekipa pre svega psihološki podigne, a onda i da se taktički spremimo već za naredno kolo", rekao je Petrović za klupski sajt.

Metalac u subotu dočekuje Inđiju u 17. kolu Mozzart bet prve Lige Srbije. Posle 16 kola, ekipa se nalazi na 11. mestu sa 18 bodova.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci