Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
NBA Daily
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:00
Arsenal 360
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Stolica
Fudbal
08.04.2021. • 09:33

STOLICA VIŠE NIJE SELEKTOR: Velike promene u mladoj reprezentaciji

Stolica
MN Press
Veliko iznenađenje

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije definitivno menja selektora.

Ilija Stolica je smenjen i naslediće ga Zvonko Živković, što je za mnoge bila neočekivana odluka, pa i za samog Stolicu koji je pred derbi, uživo u programu TV Arena Sport, rekao da "nikakvu zvaničnu potvrdu nije dobio".

"Razgovarao sam sa ljudima iz FSS, ali sam još zaposlen u Partizanu", rekao je novi selektor "orlića" za "Sportski žurnal".

"Neophodno je da mi klub da zeleno svetlo. Nadam se da neće biti problema. Uvek sam radio transparentno, tako će i da ostane", poručio je Živković koji je trenutno skaut u Partizanu, a prethodno je bio trener Rudara iz Ugljevika i Metalca.

"Svakako da je mlada reprezentacija izazov, velika mi je želja da preuzmem državni tim, verujem da će se to uskoro i desiti. Imao sam uspeha sa omladincima. Veći deo trenerske karijere proveo sam u radu sa mladima", dodao je Zvonko Živković koji bi uskoro trebalo da bude promovisan na novoj funkciji kada se raskine ugovor sa Stolicom.

Prethodno je FSS sa Stolicom produžio ugovor u decembru, potom je vodio "A" reprezentaciju (sastavljenu od igrača Superlige) na turneju, nedavno je pobedio Tursku i - dobio otkaz.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci