Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
05.05.2022. • 14:24

BENZEMA JE DO 30. GODINE BIO DEBEO, A SAD JE NAJBOLJI: Venger izneo zanimljivo opažanje

MN Press
Iskusni Francuz oduševljen formom napadača Real Madrida

Gol iz penala kojim je odveo Real Madrid u finale Lige šampna bio je 43. za karima Benzemu ove sezone, što ga zsita sčini jednimod najboljih snapadača današnjice.

Šta više, prema rečima legendarnog trenera Arsenala, Arsena Vengera, francuski reprezentativac je u boljoj formi nego ikada i to zbog toga što je više počeo da vodi računa o svom telu.

"Benzema je, usudiću se to da kažem, do svoje 30.  godine bio debeo. Imao je nekoliko kilograma više, a sad je istinski atleta. Nemam sumnje da je on u ovom trenutku jedan od tri najbolja napadača na svetu", rekao je Venger i dodao:

"Igra karima Benzeme je neverovatna. On je inteligentan i efikasan. Svaki njegov potez izgleda toliko jednostavno, da se svakome učini kako bi mogao i on da ga izvede. Imam utisak da on toliko dobro oseća ritam utakmice kao nijadan drugi igrač".

Francuski stručnjak je izneo još jedan zanimljiv stav o tome kako su u Evropi trenutno sve više na ceni iskusni napadači.

"Zanimljiva situacija se događa u evropskom fudbalu. Najefikasniji su centarforovi koji su u poznim godinama. Robert Levandovski ima 33 godine, Benzema i Zlatan Ibrahimović Ibrahimović 40. Oni su toliko iskusni i opasni da iskoriste i najmanju grešku rivala", istakao je Venger.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci