Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Ronald Kuman
Fudbal
22.09.2022. • 18:38

BARSA ZBOG LAPORTE OSTALA BEZ VAJNALDUMA: Kuman okrivio predsednika Katalonaca

Ronald Kuman
TV Arena Screenshot
Ceo posao je praktično bio završen

Holandski reprezentativac Džordžino Vajnaldum bio je prošle godine na korak od prelaska u Barselonu, ali je taj transfer propao zbog predsednika Katalonaca Đoana Laporte, tvrdi bivši trener španske ekipe Ronald Kuman.

Po njegovim rečima on je utanačio sve detalje sa zemljakom, ali nije mogao da završi posao jer se umešao prvi čovek kluba.

"Sve je bilo gotovo, Vajnaldum je trebalo da potpiše za Barsu, ali Laporta nije dozvolio. On je čovek koji želi da se meša u sve, ne dozvoljava da se nijedan posao završi bez njega, a dovođenje igrača treba da bude posao trenera. On je stopirao taj transfer i ostali smo bez značajnog pojačanja", rekao je holandski stručnjak koji je prošle godine dobio otkaz u Barseloni.

I sam holandski defanzivac je svojevremeno govorio da je posao sa Barsom bio skoro pa gotov, ali da se situacija preokrenula u poslednjem trenutku.

"Izgubio sam mnogo vremena u razgovorima sa Barselonom, gde se situacija odjednom preokrenula. S druge strane, pojavio se PSŽ koji je bio brz i konkretan i sve smo se lako dogovorili. Ipak, Barselona je jedan od najvećih klubova na svetu i bila bi mi čast da sam otišao tamo", rekao je Holanđanin koji je u međuvremenu pojačao Romu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci