Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Radonjić
Fudbal
09.03.2022. • 15:24

BENFIKA ODUSTAJE: Radonjić se na leto vraća u Marselj

Radonjić
Profimedia
Srpski reprezentativac u drugom planu portugalskog kluba

Nemanja Radonjić napustiće na kraju sezone Benfiku koja nije bila zadovoljna njegovim izdanjima i neće ga otkupiti od Olimpika iz Marselja, javlja "Rekord".

Samo 11 odigranih mečeva, odnosno 232 minuta na terenu i jedan gol dovoljno svedoči da Benfika nije zadovoljna srspkim reprezentativcem koga je prošlog leta pozajmila od francuskog kluba uz otkupnu klauzulu od 6,5 miliona evra. Srpski krilni napadač nije ubedio ni Žorža Žezusa, a pogotovo ne njegovog naslednika na klupi Nelsona Varisima da je veliko pojačanje, a povreda mišića zbog koje je dugo pauzirao samo je dodatno opredelila "orlove" u odluci da ne računaju ozbiljnije na njega u toku sezone.

Radonjić će na kraju sezone biti vraćen u Marselj sa kojim ima ugovor na još godinu dana, ali su male šanse da će tamo i ostati. Ni na Velodromu ne računaju na njega što su pokazali odlukama da ga puste na pozajmice, prvo u Hertu, potom i u Benfiku. Francuski klub će verovatno na leto pokušati da ga proda kako bi izvukao makar deo od uloženih 12.000.000 evra koliko je iznosio njegov transfer iz Crvene zvezde.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci