Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Robi Fauler
Fudbal
28.07.2022. • 16:00

ŠTETA ZA MANEA, NUNJEZ ĆE DAVATI GOLOVE: Robi Fauler o napadu Liverpula

Robi Fauler
TV Arena Screenshot
Nekadašnji golgeter "redsa" veruje da je Klopov tim jači

Robi Fauler, nekada dugogodišnji napadač Liverpula, smatra da će tim Jirgena Klopa biti jači nego prošle godine iako mu se nije dopalo što je tim napustio Sadio Mane.

"Razočaran sam tom odlukom igrača, ali ne mislim da je klub mogao da zadrži njega i Salaha sa tako velikim platama", istakao je Fauler.

Darvin Nunjez je po njemu dobra investicija iako se mladi napadač po dolasku iz Benfike nije najbolje snašao na pripremama.

"Verujem da je njegov dolazak dobro rešenje. On je dobar igrač i verujem da će postići mnogo golova. Sama činjenica da je u Ligi šampiona bio strelac protiv najboljih klubova sveta govori o njegovom kvalitetu. Zna on dobro šta se od njega zahteva i u Premijer ligi".

Napad Liverpula dolaskom Nunjeza dobiće na raznovrsnosti.

"Proteklih godina nismo imali tip napadača kao što je Nunjez. Firmino je igrao tu "devetku", Mane je u nekim mečevima bio na toj poziciji, ali oni nisu bili tipovi napadača koje sam lično voleo da vidim na terenu. Želeo sam da vidim špica koji može da izdrži rivala na leđima, koji je jak u duelu i vazduhu. Mislim da smo takvog igrača dobili u Nunjezu".

Nedostaje mu jedino iskustvo igranja u Premijer ligi što je često bilo kočnica u razvoju igrača na samom početku.

"Svaki transfer je kocka, svi to znamo. Ali, kockanje je nešto što trener Jirgen Klop i njegov staf moraju da preuzmu i da se izbore sa tim. Verujem u njih", zaključio je Fauler.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci