Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Arnautović
Fudbal
08.08.2022. • 11:20

METE RABIO I ARNAUTOVIĆ: Junajted traži pojačanja sa "B" liste

Arnautović
Frank Augstein - Pool/Getty Images
Mančester mora da se pojača sa nekoliko igrača

Mančester junajted je imao velike planove pre dva meseca kada je dogovorio dolazak trenera Erika ten Haga, ali je i bolna istina da većina željenih pojačanja sa "A" liste nije želela na "Old Traford" ne verujući u novi projekat.

Poraz od Brajtona na startu Premijer lige je samo potvrdio činjenicu da je Junajted daleko od vrha u Engleskoj, ali i Evropi i da su potrebna pojačanja.

Trener Ten Hag je dobijao redom "korpe" i sada je aktivirao "B" listu a na njoj su vezni igrač Juventusa Andrijan Rabio i napadač Bolonje Marko Arnautović.

Prem pisanju "Atletik-a", kontakti sa Francuzom i Juventusom su već napravljeni, a cena neće prelaziti 10 miliona evra jer igraču ugovor sa "Starom damom" ističe narednog leta.

Slična je situacija i sa Marko Arnautovićem, napadačem Bolonje. Brat igrača mu je ujedno i menadžer pa je za medije potvrdio interesovanje "nekog kluba".

"Tačno je da smo dobili ponudu jednog velikog kluba, sada ćemo sa Bolonjom videti koliko je realno da je realizujemo", rekao je Arnautović.

Prema medijima, za bivšeg napadača Stouka i Vest Hema, Mančester planira da plati 10 miliona evra obeštećenja.

Videćemo kako će proći Junajted sa "B" listom...

Poslednje vesti

Poslednji video snimci