Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Nizhny Novgorod - CSKA
arenasport2
Na programu od 03:30
Lokomotiva - Osijek
arenasport3
Na programu od 04:30
Nimes - Toulouse
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
arenasport5
Na programu od 04:00
Four Days in October
Otvori pretragu
Fudbal
04.05.2021. • 10:11

OBRT U SLUČAJU JOVIĆ: Hoće ga Nemci, od čega zavisi odluka!?

Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Europe
Izgleda da ipak napušta Real Madrid

Gde će igrati Luka Jović naredne sezone? 

U jednom trenutku delovalo je sasvim izvesno da će se vratiti u Real Madrid pošto Frankfurt, klub koji ga je pozajmio, nema dovoljno novca da ga otkupi, ali sve se promenilo u roku od nekoliko meseci i sada postoji šansa da Srbin ipak ostane u Nemačkoj.

Sportski direktor Bruno Hiber prvo je govorio da postoje minimalne šanse da Frankfurt zadrži Jovića, ali sada je potpuno promenio ploču.

"Nije tajna da želimo da zadržimo igrača takvog kalibra kakav je Jović. Ali, zavisi dosta od odluke iz Madrida, kao i toga koje ćemo evropsko takmičenje mi da igramo naredne sezone", poručio je Bruno Hibner i potvrdio da postoji želja da Srbin ipak ostane.

"Budite sigurni, biće intenzivnih razgovora s Real Madridom tokom leta kako bismo pokušali da zadržimo Luku Jovića", poručio je Hibner koji napušta klub i ustupa mesto Benu Mangi.

"Njegov ostanak biće prvi veliki zadatak novog sportskog direktora. Ali, znamo svi da to neće biti nimalo lak posao", zaključio je Hibner, a videćemo da li je možda opcija razmena sa Realom za Andrea Silvu koga "kraljevski klub" prati.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci