Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Dragan Stojković
Fudbal
23.11.2022. • 15:13

NE PLAŠIMO SE NIKOGA, PA NI BRAZILA: Piksi pred prvi meč na Mundijalu

Dragan Stojković
(MN Press)
Duel 1. kola grupe G Mundijala u Kataru igra se sutra od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium)

Od kad je Dragan Stojković preuzeo fudbalsku reprezentaciju Srbije najbolji srpski fudbleri nijedan meč nisu ušli sa stavom da je protivnik bolji, pa tako neće ni sutra od 20.00 časova (TV Aena 1 Premium) u   meču 1. kola Mundijala u Kataru protiv Brazila.

Južnomaerikanci jesu glavni favoriti za osvajaje turnira, ali to ne znači da su nepobedivi i to je ono što je glavna poruka iz tabora srpskog nacionalnog tima uoči ovog duela.

"Priznajem da je Brazil kvalitetna  tim, fudbalska velesila, možda su favorit za osvajanje prvog mesta u grupi, neki bi čak rekli i celog Mundijala, ali mi se ne plašimo nikoga, pa tako ni Brazila", jasno je na poslednjoj konferenciji pred sutrašnji meč poručio selektor Srbije.

Dobra vest za Dragana Stojkovića je što najbolji napadač Srbije Aleksandar Mitrović ne oseća više posledice povrede, ali s drug strane, nastup Filipa Kostića je pod znakom itanja.

"Mitrović je odradio poslednjih nekoliko treninga sa nama i nije osećao nikakve probleme, dok je Kostićev nastup još neizvestan. Ostali igrači su spremni, iskusniji su nego pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji i verujem da će prikazati dobru partiju. Mi imamo naš stil fudbala i od njega sigurno nećemo odustati", rekao je Stojković.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci