• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
"Napredak je velika lekcija pred revanš u Turskoj"
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 12.08.2019.
Defanzivac crno-belih ne shvata zašto je ekipa ušla loše u meč u Kruševcu, ali naglašava da će to iskustvo biti...

MN Press

Partizanov defanzivac Igor Vujačić (25) odigrao je u nedelju prvi superligaški meč u crno-belom i neće ga pamtiti sa zadovoljstvom. Bio je starter i učestvovao je u remiju na kruševačkom stadionu "Mladost" protiv Napretka - 2:2.

Dan kasnije, u razgovoru za klupski sajt, crnogorski novajlija crno-belih rekao je da je ekipa naučila veliku lekciju u toj utakmici i da će je koristiti za revanš protiv Malatije u Turskoj (četvrtak, 19 časova).

"Naučili smo i arhivirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi, a ova posmatra kao da se kreće od nule", rekao je Vujačić za sajt kluba.

U osvrtu na nedeljni meč, Vujačić je rekao da mu nije jasno zašto ekipa nije dobro ušla u meč.

"Ili je do vremenskih uslova ili smo se malo više opustili. Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i davali golove za izjednačenje uz žal što se nismo vratili sa tri boda", kazao je Vujačić.

Crnogorski fudbaler je u duelu sa Napretkom dobio udarac zbog kog mu je pukla arkada, ali je naveo da se dobro oseća i da je to "normalno za njegovu poziciju".

Dakle, biće spreman za revanš protiv Malatije.

<< NAZAD