• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Muka Olimpik Marseja i Rajkovićev debi za pamćenje!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 10.08.2019.
Nova je sezona, ali je podjednako loša slika na Velodromu za navijače francuskog velikana. Sa druge strane, srpski...

Tanjug/AP/Daniel Cole

Sezona na čuvenom Velodromu počela je kako je završena i prošla - glasnim zvižducima!

Nakon što u takmičarskoj 2018/19, Olimpik Marsej nije izborio plasman u Evropu, ekipa je pod vođstvom Portugalca Andrea Viljas Boasa neuspešno ušla i u Ligu 1 2019/20:

Olimpik - Rems 0:2 (0:0)

Srpski krilni napadač Nemanja Radonjić bio je starter domaćih, ali ni on, ni bilo ko u ekipi nije uspeo da razmrda ostale dovoljno da bar pokažu da više žele pobedu.

Na kraju meča radovao se novi golman gostiju, Predrag Rajković, koji će debi u Ligi 1 upamtiti po velikom trijumfu i po majstorskoj partiji heroja utakmice, Bulaje Dije, koji je dao prvi gol (u 58. minutu), pa asistirao Hjun-Juk Sunu za konačnih 0:2 u 90. minutu.

Podsetimo, srpski čuvar mreže prešao je u Francusku ovog leta, kada ga je Rems kupio za tri miliona evra.

Iako je bilo očekivano da Rajković ima mnogo posla pred ispunjenim tribinama Velodroma, nisu ga umorili ni najbolji igrač Marseja Dimitri Paje, ni Radonjić, a ni novajlija iz Argentine, Dario Benedeto, koji je prošle nedelje stigao kao zamena za Marija Balotelija.
 

Pred Olimpikom je mnogo posla i dugačak put da za početak stane u red sa Lionom i Lilom, a kamoli da se koliko-toliko primakne Pari Sen Žermenu...

 

<< NAZAD