• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Miletić o golu Danaca: Hteo sam da izbijem...
Izvor: Mondo | Autor: Vladimir Sukdolak | Postavljeno: 09.08.2018.
"Nije završeno, oni su ozbiljan tim", poručuje levi bek Partizana.

MN Press


Partizan se iz danskog Faruma vraća daleko bolje raspoložen.

Prethodna nedelja u kojoj su remizirali protiv Trakaija i Mladosti, u međuvremenu promenili trenera, bila je veoma turbulentna za igrače, ali će im svakako trijumf protiv Nordsjelanda (2:1) dati krila za predstojeće izazove.

"Posle dužeg vremena pobeda za nas...", počeo je Nemanja G. Miletić u razgovoru s novinarima i nakon pauze dodao: "Rano smo dali gol, dobro smo ušli u utakmicu, i znači nam dosta prva pobeda s novim šefom. Nadamo se daljim uspesima".

Šta se to promenilo u igri Partizana od dolaska "Bate" Mirkovića?

"Dosta smo se, da tako kažem, zategli s novim šefom. U svakom smislu. Znamo šta treba da radimo na terenu, svako je dobio svoje zaduženje, i bolje delujemo na terenu nego do sad".

Partizan je umalo imao idealnih 2:0, ali se desila greška - baš Miletića.


"Kako sam se okrenuo, kod tog pasa njihovog igrača, hteo sam spoljnom leve noge da izbijem loptu,  ali nažalost otišla je u smeru njihovog špica. Šteta...", kazao je Miletić uz ocenu da ne smatra da je Nordsjeland bio naročito opasan od tog pogotka, ali i uz pohvale Goranu Zakariću, svom novom partneru na levoj strani, za pogodak na debiju.

Levi bek upozorava da ništa nije gotovo pred revanš u Beogradu za sedam dana.

"Nije naravno ništa završeno, oni su ozbiljan tim. Istina, jako su mladi, ali izuzetno su opasni i ne smemo da se opuštamo. Moramo to da privedemo mirno kraju", poručio je on.

<< NAZAD