• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Mihajlović danas dobija priznanje - produžetak ugovora!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 08.06.2019.
Srpski trener je na korak od produžetka saradnje sa klubom sa severa Italije.

Guliver/Getty images/Emilio Andreoli

Prema navodima italijanskih medija, Siniša Mihajlović bi danas trebalo da potpiše novi ugovor sa ekipom Bolonje. On bi time zarađivao dva miliona evra po sezoni i bio nagrađen za odličan posao koji je uradio otkako je zimus preuzeo klub.

Srbin je na kraju januara ponovo seo na klupu Bolonje u kojoj je i otpočeo samostalnu trenersku karijeru pre deset sezona. Njegovim dolaskom ekipa je počela da ređa dobre rezultate, drastično je popravila pristup i veoma lako se izdigla iz zone ispadanja i "sačuvala se" u najjačem rangu Italije.


Na kraju sezone, bordo-plavi su završili na visokom desetom mestu, a to je dalo jasan znak čelnicima tog kluba da mu ponude novi ugovor i nastave sa zajedničkim projektom.

Mihajlović je usled dobrih rezultata spominjan kao potencijalni naslednik Masimilijana Alegrija, koji je napustio Juventus nakon što im je obezbedio osmu uzastopnu titulu, ali i kao mogući budući trener Rome nakon odlaska Klaudija Ranijerija.


I velikani poput Milana i Intera su bili opcija za njegov nastavak karijere, pogotovo zbog aktuelne situacije u tim klubovima, ali deluje da do promene sredine neće doći, makar ne u ovom prelaznom roku.

Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini je pre nekoliko dana nagovestio da će klub i u narednu sezonu ući sa istim trenerom, a današnja pisanja novinara sa „Čizme“ sa podacima o vrednosti ugovora trebalo bi da odbiju druge ekipe od ideje da privole Srbina na svoje klupe.

Nekadašnji selektor Srbije bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor, a veruje se da to znači da će njegov tim biti veoma aktivan u narednom prelaznom roku.

<< NAZAD