Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
Pregled
arenasport2
Na programu od 23:00
Genoa - Inter
arenasport3
Na programu od 22:45
FTC-Rail Cargo Hungaria - RK Krim Mercator
arenasport4
Na programu od 22:00
Atlanta United - D.C. United
arenasport5
Na programu od 22:00
RB Bragantino - Goiás
Otvori pretragu
Fudbal
24.09.2020. - 12:53

MATIĆU SU OTVORENA VRATA, ALI... Bio je isključiv, deluje da NIKO ne može da ga ubedi!

MN Press
Novi detalji o "penzionisanju" Nemanje Matića.

Nemanja Matić šokirao je navijače u Srbiji odlukom da prošlog meseca završi reprezentativnu karijeru, a iako je bilo dosta nagađanja u javnosti - nismo saznali tačan razlog.

Poseban problem je što je odluku o povlačenju iz državnog tima doneo pred baraž za Evropsko prvenstvo, a iako smo se nadali da će se predomisliti i biti na novom spisku Ljubiše Tumbakovića, to se na kraju nije desilo.

Jedno od pitanja za Tumbakovića na današnjoj konferenciji odnosilo se i na Matića, jednog od najboljih fudbalera koje Srbija ima...

"Sigurno nedostaje ovoj reprezentaciji. Obavili smo jedan prijateljski razgovor gde je njegov stav po pitanju nastavka karijere u repreznetaciji bio isključiv", poručio je Ljubiša Tumbaković i nije delovao optimistično da bi nešto moglo da se promeni.

"Doneo je odluku sa familijom i klubom i njegovo opraštanje nisam prihvatio pozitivno, probao sam da ga ubedim da je njegova igračka vrednost potrebna, ali sada ne vidim prostor da se vrati. Bio je isključiv. Ako može da promeni odluku, vrata su mu otvorena...", dodao je selektor koji bi voleo da ima Matića za odlučujuće mečeve za EURO2021, ali će morati bez njega.

Matić je za reprezentaciju odigrao 48 mečeva i dao dva gola.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci