Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Luka se vratio i poručio: Da svi budemo Srbija - kao jedan!
Fudbal
03.09.2019. - 11:13

Luka se vratio i poručio: Da svi budemo Srbija - kao jedan!

Luka se vratio i poručio: Da svi budemo Srbija - kao jedan!
MN PRESS
"Ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj - odlazak na Evropsko prvenstvo 2020", rekao je Luka Milivojević za sajt FSS.

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Luka Milivojević pozvao je javnost da se ujedini i pruži podršku ekipi protiv Portugalije u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Kapiten londonskog Kristal Palasa vratio se u nacionalni tim posle godinu dana i dolaska Ljubiše Tumbakovića na mesto selektora umesto Mladena Krstajića, sa kojim je bio u sukobu.

 "Moramo da budemo jedinstveni, da se ne delimo na sever i jug, na zvezdaše i partizanovce... Ja sam nekada igrao za Zvezdu, neki drugi momci za Partizan, neki za Vojvodinu... To je naša sudbina, ali ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj - odlazak na Evropsko prvenstvo 2020", rekao je Milivojević za sajt FSS.

On je dodao da sve isključivo zanima samo reprezentacija Srbije.

"Očekujem i veliku podršku sa tribina u utakmici protiv Portugalije, koja nam je prelomna u ovom kvalifikacionom ciklusu".
Milivojević otkriva i da je sve bilo pozitivno u razgovoru sa Tumbakovićem.

"Mnogo se stvari izdešavalo. Usledio je razgovor sa selektorom, a onda i poziv, sve je bilo pozitivno i sada smo zajedno ovde. Cilj je bio da se popriča i ne dođe nespreman ovde, znam šta se traži, imaćemo vremena da se još bolje upoznamo i adaptiramo na uslove. Takođe, sportski direktor Matijašević je jako pozitivan čovek, a ja volim takve ljude, pored toga je i jako uspešan u svom poslu, mnogo ljudi ga ceni i drago mi je što će on biti deo našeg tima", zaključio je vezni fudbaler.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci