Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Luka Jović pokušao da smuva duplo stariju Daru Bubamaru? "Ne poznajem ga"
Fudbal
30.10.2019. • 11:16

Luka Jović pokušao da smuva duplo stariju Daru Bubamaru? "Ne poznajem ga"

Luka Jović pokušao da smuva duplo stariju Daru Bubamaru? "Ne poznajem ga"
MN Press, MONDO/Stefan Stojanović
Šansa kod folkerke se nije ukazala, ali zato je tu lepa manekenka...

Napadač Real Madrida Luka Jović (21) navodno se udvarao Dari Bubamari (43)!

Luka je toliko zagrizao za Daru, tvrdi "Informer Hit", da je nedavno došao iz Španije u Srbiju samo na dva dana kako bi otišao na njen nastupu jednom beogradskom klubu.

"Luki je Dara oduvek jedna od omiljenih pevačica. Stalno je pričao da obožava njene pesme, alí i da mu je ona top-riba. Kada je raskinuo sa Anđelom Manitašević, koja mu je u januaru rodila sina Davida, već u martu je krenuo da se udvara Dari. Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do njenog broja i slao joj je poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu. Dara je, međutim, mislila da je neko zeza i lažno se predstavlja kao Luka Jović! Ni na poruku mu nije odgovorila, već je odmah blokirala taj broj! Svakodnevno joj stižu svakakve poruke od udvarača. Ona je rešila da bude sama i da se posveti isključivo svojim novim pesmama i sinu Kosti", rekao je izvor za ovaj list.

Luka se tu nije zaustavio, već je pre dve nedelje došao na Darin nastup.

"Sve vreme je gledao u pevačicu i među poslednjima je napustio klub, čekajući priliku da priđe Dari. Ona je, međutim, odmah posle poslednje pesme izletela iz kluba i otišla u Novi Sad", dodaje izvor.

Dok se Dara nećkala, Luka je ljubav potražio sa manekenkom Sofijom Milošević. "Luki se nedavno javila Sofija i posle nekoliko poruka njih dvoje su započeli strasnu vezu. Ona je odmah otišla kod njega u Španiju", završava priču izvor.

Dara je pristala da prokomentariše fudbalera, ali nije pominjala tvrdnje o udvaranju...

"Imponuje mi što je naš čovek, koji je poznat u svetu, bio baš na mom nastupu. Drago mi je što sam mu jedna od omiljenih pevačica. Ja tog momka ne poznajem! Znam samo da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze baš na moje nastupe", rekla je Dara, ne želeći da komentariše ništa više o Joviću.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci