Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:00
Juventus - Roma
arenasport2
Na programu od 01:15
River Plate - San Lorenzo
arenasport3
Na programu od 02:30
Live Stage 2
arenasport4
Na programu od 01:00
Villarreal - Osasuna
arenasport5
Na programu od 02:30
Winning Time
Otvori pretragu
mbape
Fudbal
25.08.2021. • 16:42

SPORTSKI DIREKTOR PSŽ-A LEONARDO PORUČIO: Mbape može da ide samo pod našim uslovima

mbape
Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Postaje sve uzbudljivije po pitanju trougla Mbape-PSŽ-Real

Rat Real Madrida i Pari Sen Žermena je počeo! Glavna nagrada je Kilijan Mbape, a iz glavnog grada Francuske stižu optužbe na račun "kraljevskog kluba" zbog njihove nedavne ponude za zvezdu Parižana.

Ovo je samo trik koji neprihvatljiv - oštra je poruka iz PSŽ-a!

Već danima je Kilijan Mbape jedna od glavnih tema prelaznog roka, a sve nakon odluke da odbije da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom. Kako je u poslednjoj godini ugovora, Parižani bi mogli da ostanu bez velike zvezde bez obeštećenja već narednog leta.

Real Madrid je ponudio 160.000.000 evra, što su u PSŽ-u odmah odbili, ali sada je sportski direktor Leonardo izašao u javnosti optužio Špance da igraju prljavo.

"Čini se da je strategija iz Madrida da probaju i dobiju "NE" od nas, da pokažu kako su sve probali da bi ga doveli i da onda čekaju godinu dana da ga dovedu besplatno", počeo je Leonardo.

"To što oni rade nije u redu, to je nelegalno i neprihvatljivo", zakukao je Leonardo medijima, mada ostaje nejasno šta je tačno nelegalno u ponudi Reala koju su poslali za Mbapea.

"Uradili smo sve što smo mogli za Mbapea. Ceo prelazni rok je bio pravljen oko njega. Nismo srećni. Ali ako igrač želi da ode, mi ga nećemo zadržavati. On će otići pod našim uslovima", poručio je Leonardo, a prenosi "L'Ekip".

Brazilac je nastavio dalje.

"Pre dva meseca, dali smo Mbapeu ponudu koja je na istom nivou kao najbolji igrači u timu. Posle toga smo mu poslali još veću ponudu. Novi sastanci sa Mbapeom nisu očekivani. Ne znam šta da vam kažem da li će potpisati novi ugovor, znam samo da je obećao da neće otići bez obeštećenja", rekao je Leonardo.

Navodno, PSŽ želi 200.000.000 evra za igrača koji postaje slobodan narednog leta, Real je ponudio 160.000.000 evra, a strane bi mogle da se nađu na pola puta, ukoliko do dogovora ovog leta uopšte dođe.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci