Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:30
Rayo Vallecano - Getafe
arenasport2
Na programu od 03:00
Rail Cargo Hungaria - Podravka
arenasport3
Na programu od 03:00
Lens - Lille
arenasport4
Na programu od 03:30
Portimonense - Santa Clara
arenasport5
Na programu od 04:00
Tim Richmond
arenasport1x2
Na programu od 21:00
Otvori pretragu
Nemanja Radonjić
Fudbal
28.04.2021. • 18:09

RADONJIĆ? VIDEĆEMO NA KRAJU SEZONE: Marsej ima plan za Srbina

Nemanja Radonjić
MN Press
Nemanja Radonjić je na prekretnici u karijeri

U Olimpiku iz Marseja nikad nije dosadno, kod njih uvek gledamo neke prevrate i promene, a sada uprava najavljuje radikalne poteze na kraju sezone. 

Već na polusezoni su napravili promene, otišao je trener i stigao Horhe Sampaoli, a sada se najavljuje velika čistka na leto. 

Da li će u njoj biti "počišćen" i Nemanja Radonjić? Predsednik kluba Pablo Longorija je istakao da se prate njegove igre i da će se tek na kraju sezone dati konačni sud, kao i u slučaju Kevina Strotmana koji je pozajmljen Đenovi. 

"Igrači na pozajmicama? Imamo ideje za njih. Ali, moraju da se pojave na poslednjim utakmicama za sadašnje timove. Strotman igra dobro, pomogla mu je Đenova. Radonjić je odigrao 45 minuta za Hertu. U toku je proces procene, evaluacije. Videćemo na kraju sezone", rekao je Longorija.

Ipak procene francuskih i nemačkih medija su srpski reprezentativac neće ostati u Herti na kraju sezone. Navijači Zvezde se nadaju povratku u crveno-beli dres, ali to će morati da sačeka. Kako kaže Longorija bar do kraja sezone. 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci